top of page
himmel

Inspirerad mat & resor

Foodies and Travel är fyllt med unikt och engagerande innehåll. Utforska allt som erbjuds – kanske kommer bloggen & butiken väcka nyfikenhet och inspiration. Så, luta dig tillbaka, koppla av och läs vidare.

Vem är Foodies & Travel?

Uppdaterat: 5 feb.
Jag tillbringade i stort sett min barndom i baksätet av en vit Volvo 245 och resan gick genom Sverige, Norge och Europa. Ofta åt vi lunchpaket bestående av en smörgås med stekt ägg till doften av mina föräldrars kaffe ur en termos. Vi lyssnande till pappas Beach Boys och Vikingarna eller min mammas tyrolska joddelmusik. Det var jag, Susanne, mina föräldrar och syskon. Det är även de minnena som har format min karriär – från att skapa drömsemestrar åt resenärer till Tjeckien och Sydafrika, senare Europa och att marknadsföra destinationen Tjeckien. Det är passionen för mat, hälsa och resor som ledde mig hit till att skapa Foodies & Travel.


Jag vill inspirera dig till att vara nyfiken och våga testa både nya och gamla maträtter. Att även upptäcka världen genom maten och kulturen. I min butik hittar du noggrant utvalda delikatesser från bland annat Portugal och Tjeckien. Jag älskar resor och delar mer än gärna med mig av minnen, erfarenheter och råd. Alla resor kan bokas på förfrågan och täcks då av resegaranti, vilket är en trygghet för dig om din resa ställs in, om företaget går i konkurs eller om något händer så att resan måste förkortas. Drabbas du av sådan otur kan du ansöka om ersättning hos Resegarantinämnden.


Din Foodie och ReseExpert,

Susanne

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page